Followers

Monday, November 30, 2009

contest si manja berkaca mata

nampak tajuk cam best kan..alkisahnya tgh aku dok visit blog org..aku terjumpa la contest nie haa..nampak cam interesting...saje jer la join..suka2 jer..aku nak masuk kan gambar bigJr dalam contest si manja berkaca mata nie..so korang semua support la aku ek..hehehe (",)

before tu kita tgk syarat2 contest nie dulu k...



  • Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda.
  • Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik.
  • Nyatakan nama dan umur si manja anda.
  • Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda.
  • Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.
  • Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.
  • Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.
Apa lagi!! Dapatkan gambar terbaik anak anda sekarang dan sertailah contest ini. Contest ini akan ditutup dengan rasminya pada 10 Disember jam 11.59 malam.

Hadiah yang bakal menanti anda :

Hadiah Pertama

Tupperware Legacy Floria Microwaveable Serving Set


3 X Hadiah Saguhati




JOM RAMAI-RAMAI MASUK CONTEST NI!!

so nie gmbr bigJr...

nama: syed umar a.k.a bigJr
umur: 9 bulan

agak2..leh menang x bigJr??...doa2kan la yer...;)

3 comments:

RedLife2Love said...

ermm aku agk musykil tgk hadiah dier.. asal hadiah tu mcm utk mak si manja jer?? mcm kurg sesuai je klu nk bg kat si manja kan.. hahaha =P

syarifah nadiah alhadi said...

sesuai la..leh letak makanan dia..ok la tu kan..;)

ummumishkah said...

OK sis.. dah review cuma lagi elok kalau letakkan banner contest kat enry ni jugak.. GOOD LUCK!