Followers

Monday, December 28, 2009

Friday Day's Out

ni adalah masakan aku hari jumaat lepas...sambal sardin favourite mr.big....aku ada masak sup sayur tapi x sempat nak snap....huhuhu.... pas semayang jumaat dalam kul 3, aku gerak pegi rumah umi sebab hari nie umi dengan abah fly pegi dubai naik AirAsia...aku x dapat hantar umi pegi airport sebab malamnye aku nak kene amik MIL dgn BIL aku kat pudu..jadi aku datang jenguk dorang bagi jumpe dengan bigJr...bukan apa,umi dengan abah pegi dubai seminggu dan selama seminggu jugak la dorang x jumpe BigJr pengarang jantung dorang tue...hehehe...

bigJr x sabar nak keluar jalan


pas maghrib, aku keluar pegi Giant kat taman Coughnout..ingat nak beli barang dapur tapi MIL call kata dah nak sampai pudu...terpaksa la bekejar ke sana...pas amik MIL, Mr.big bawak pegi tesco damansara sambung beli barang..bukan apa, memandangkan MIL dengan BIL aku akan duduk rumah aku sampai hari selasa untuk menjaga bigJr mengambil alih tugas umi sementara, so kene la isi segala macam barang2 basah...kalo aku dengan mr.Big je kat rumah, masih cukup jer barang dapur yang sedia ada kat rumah tue...hehehe....kuar dari tesco dah nak pukul 11...MIL dengan BIL aku x makan lagi...kalo nak masak kat rumah dah lewat sgt...so aku ajak dorang makan kat luar jer....ingat nak belanja dorang makan KFC, tapi MIL request nak makan kat restoran SAMBAL HIJAU dekat dengan rumah aku kat sg.penchala...so,ikut kan la....

restoran sambal hijau

bigJr ralit tengok iklan

fahmi(BIL) n my MIL

me n mr.Big

limau ais

sup sayur

kul 12 baru sampai rumah...pastu cam biasa semua org....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nasib baik bigJr pun x meragam terus masuk tido....hehehe




love,




No comments: