Followers

Monday, November 9, 2009

salam semua..

salam semua..wah mcm la ader pembaca yg baca blog nie..hehehe..tapi mana tau..ader yg membacanyer kan..dorang jwb gak salam tu..awal2 dah merepek dah aku nie..k la..xnk melalut panjang sgt..for ur info, ni first time aku tulis kat blog...dah bnyak blog org aku baca..dan buat aku terpikir..nape la aku xnk buka blog aku sendiri..mgkn bukan nk jadi pro cm org lain..tapi atleast aku leh kongsi something ttg diri aku,family dn segala2 yg mungkin aku leh share dgn pembaca blog aku yg x seberapa nie..huhuhu..

so...permulaan nie...meh la aku introduce ttg diri aku nie haa..

nie la diri ku...merangkap penulis blog nie..syarifah nadiah.aka.dya...



nie plak husbandku..my hubby, syed hassan.aka.mr.Big...


(ni suami mithali..tlg jemur baju..rajin kan...hehehe)

my mr.SHSA nie tinggi org nyer...keje plak kat agency advertising..keturunan bukhari..well..dh kata kawen dgn pak syed kan..hehehe..

nie plak my little boy, syed umar.aka.bigJr..


(gaya seorg pak tuan...)

mcm2 nama ader kat my bigJr nie..sgt aktif skrg nie..seminit dia xleh duk diam..nie masih lagi merangkak..x tahu la bile dh dpat kaki nnt...mak ko nie gak yg nk kene kejar..hahahhaa...

ok..nie baru cite pasal family aku..belum lagi cite family belah aku n my husband..dat one..kene slowly la ek..xleh ar nk main sumbat jer semua dlm satu entry kan..kang bosan plak org nk baca..ader ke org nk baca??...huahuaha..whatver la..yg pasti sampai sini dulu yer...nnt aku sambung blk..see u again..wslam..

No comments: