Followers

Wednesday, December 30, 2009

HANNAH TALENT: Ingin Menjadi Model?


wah..makin giat plak aku join contest skrg nie...hehehe...untuk contest terbaru ni, aku tahu dari ira..lagipun aku nie dari dulu memang teringin nak jadi model..cuma tak kesampaian jer...hehehe...so,skrg nie saje je nak cuba nasib dalam contest nie..mana tau leh menang ke kan...rezeki tue....^-^

aku tahu ramai antara kita terutama yang bertudung, mesti ada keinginan nak jadi model kan...termasuk la aku..hehehe...ye la..selama nie yang kita tahu, untuk jadi model, kita perlu free hair, kurus dan tinggi..betul tak...tapi sekarang nie, aku pasti impian korang mesti boleh terlaksana sebab HANNAH TALENT boleh memenuhi impian kita yang bertudung nak jadi model...;)

nak tahu sebab apa?..."Our existing purposely of assisting new talent and fresh faces who wearing shawls/scarf/tudung to break into the professional modeling, acting and talent industries. We are the system where all talents locally and internationally promote themselves for commercial job!
Hannah Talent come in a variety of shapes and sizes: tall models, short models, skinny and full size models, both young and mature models. Regardless what type are you in, you still have an equal chance to be the successful model. There are over thousands successful models in the nation, and you deserve to be one of them!"....-take from Hannah Talent's blog...

kalo korang nak tahu lebih lanjut korang leh pegi blog Hannah Talent nie...

untuk contest nie, hadiah yang disediakan ialah:


Kepada sesiapa yang mempunyai gambar dan aksi yang cantik dan menarik,serta mempunyai referral yang ramai mengikuti contest ini dari blog anda,akan dijemput ke sesi photoshoot PERCUMA bersama HANNAH TALENT.Anda berpeluang dihias dan dimakeupkan oleh makeup artist,portfolio dengan 3 persalinan berbeza dan gambar-gambar eksklusif semuanya adalah hak milik anda!

so, apa lagi kawan2....jom join contest nie...mana tahu korang ada bakat terpendam untuk jadi model ke kan..ni la masa nyer untuk join HANNAH TALENT CONTEST: INGIN MENJADI MODEL? ^-^

gambar nie mr.big yang amik..agak2 ada gaya model x?..ngeh~~

to be honest, saya mengetahui contest nie dari blog ira..dia yang introduce saya untuk join contest nie..thanks ira...cam tahu2 jer aku nie memang ada impian jadi model...;)


love:




6 comments:

Hannah Talent said...

hye nadiah...

tq sbb join..
so,tlg promote kat kwn2 laen ek

syarifah nadiah alhadi said...

sama2..;)

insyallah...akan disebar2kan...;)

eYra said...

salam nadiah...

good luck!!!!

tq sudi join contest ni and letak ira sebagai referal...

wallpaper said...

gud luck..:)

syarifah nadiah alhadi said...

thank u eira n wallpaper...;)

Melz said...

all the best :) hihi and good luck