Followers

Wednesday, December 23, 2009

pregnancy test


google image

lately nie aku asyik kene selsema + sakit kepala + rasa mabuk.....adakah aku....????

macam2 bermain kat kepala aku nie haa...mr.big kata mungkin sebab aku makan ubat detok..so segala macam penyakit dalam badan nie nak dikeluarkan....(yeke??) kalo MIL aku plak, dia cakap aku nie ada resdung kot......(agaknye kot...) kene umi aku plak, dia cakap ntah2 aku nie pregnant sebab asyik pening + mabuk kan....hahaha..biar betul umi nie....aduhh...macam2 andaian yang aku dengar...nak pegi jumpe doc, aku memang la sangat2 malas...bukan apa,bile pagi jer, aku rasa ok jer...bile tang malam, dan2 tu la sakit kepala la....rasa nak muntah la...hidung tersumbat la....rasa cam nak demam la....macam2....kalo nak kata disebabkan aku diet, aku xde la skip makan pun...aku still makan....

tapi bile pikir apa yang umi cakap tu...risau gak aku...xkan la aku pregnant kan....padahal aku baru je habis peroid....lagi pun aku pakai IUD...xkan leh lekat plak...tapi x mustahil jugak kan...ada jer orang yang datang period, tapi pregnant....pastu ada je kes yang pakai IUD pun leh lekat walaupun x banyak terjadi...so, disebabkan risau nye pasal, aku pun pegi la beli pregnancy test semalam kat farmasi....saje je nak test...kot2 aku pregnant ke kan....dapat adik la bigJr nanti...hehehe...semalam pun punya gigih nye aku google tanda2 kehamilan nak tgk balik simtom2 kalo2 ada yang berkaitan dengan keadaan diri aku sekarang....huhuhu

so,pagi tadi aku pun buat la test tu.....jeng...jeng....jeng....


google image (gambar hiasan semata2)

aku tak pregnant pun...^-^ cuma ada satu line jer (kalo 2 line = +ve hamil)...punya la berdebarnyer aku masa nak buat test nie...hehehe...tapi aku tak kisah pun kalo aku pregnant...semua tu kan rezeki Tuhan bagi,betul x??...^-* so, skrg nie aku kene cari punca kenapa la aku kerap sakit kepala skrg nie....korang rasa sebab apa ek???...........................


love,




8 comments:

SweetSue Cupcakes said...

igtkan jr dpt adik tdi..hehehe

syarifah nadiah alhadi said...

xde rezeki lagi sue...hehehe

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

banyak sangat mikir gaknyer
tu yang sakit pale.

Mimy Hamid said...

gi la check doctor..may be stress or makan daging korban banyak kotttttt

syarifah nadiah alhadi said...

agaknye kot aida...banyak sgt pikian...hehehe

syarifah nadiah alhadi said...

nak g cek doc tu yang malas nyer kak mimi....tapi nak kata makan daging korban tu, tak kot sebab daging korban dah lama habissssss...hehehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

loh..ingatkan betul pregnant ....hihii

@kutopsecret said...

Dya : ko ada makan per2 takk...?? try ingat balik da tak makan mkanan yg mengandungi MSG yg tinggi... Kalo aku da terambik mkanan yg da MSG sure pening, sakit pale, loya, mak muntah2..kadang2 tak larat nak bgn. Dah jadi cam tanda2 org nak pregnant jer la pulak..