Followers

Tuesday, December 15, 2009

Earnings from Nuffnang..

semalam adik aku tanya..."kak,ko dah dapat earning dari nuffnang?..aku dah dapat dah...."aku cakap la..."ntah,aku tgk asyik kosong jer...."

jeles plak aku dengan adik aku nie..yela..dia dah dapat earning dari nuffnang kan....so,pagi tadi dengan excitednye, aku pun check la kat bahagian earning aku..

tadaaaa.....



alhamdulillah...ada rupenye...walaupun x banyak,tapi kira bersyukur la kan....x sampai sebulan aku berblogging,aku leh dapat earnings macam nie...thanks nuffnang....;) thanks jugak buat korang yang merajinkan diri melawat blog aku yang tak seberapa nie haa...i'm really appreciated it...;)

tapi aku rasa semua nie tak kan jadi kalo aku tak jadi pebaca tegar blog redmummy...dari situ aku dapat inspirasi untuk berblogging...untuk jadi seperti dia,mungkin tak la kan...jauh lagi perjalanan aku nie haa...tapi insyallah,suatu hari nanti aku bole berjaya macam dia...siapa tahu kan..kuasa tuhan...aminnnnnn...




love,





22 comments:

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ade orang wat saving tau nuffnang nih...hihihi sonok n jelesss

syarifah nadiah alhadi said...

tu la..memang niat nak buat saving pun..atleast blogging nyer earning nie leh jadi side income...;)

RedLife2Love said...

cesss.. tibe2 ko pnya lagi byk dari aku kan..kuang asam ko.. huhu.. nyampah aku!! hahaha =P

syarifah nadiah alhadi said...

hahaha...mana la aku tahu...xpe..ko kan mula lambat dari aku...of course la skit...nnt byk la tu..ko rajin klik iklan kau..nnt aku klik plak iklan ko...;)

esempoi said...

kire ok la ni...ciyookk

Himmat Singh said...

Nanged u...and stay focused u will gt the money!!!

DaHLia said...

nnti tambah laa tu..
just make an entry, enjoy ur blogging...

kat situ lebih rasa puas...duit nuffnang tu pembakar semangat..tp igt, first n foremost kenapa kita berblog..supaya kita masih ebrada di landasan betul, bukan utk duit semata2

even RM pun, dia start berblog without nothing...tp dia very passionate dgn her writing...only then baru leh berjaya kan..

i pun sdg memperbaiki cr penulisan...huhuh..byk kena belajar..

The Pink Berry said...

hi..
congrats on ur earning..i pun tak dpt sebanyak tu lagi hehe

MayLin :: Melinda said...

drop by from nuffnang. good luck! :)

P said...

whoa, so syok...jealouslah...T.T

syarifah nadiah alhadi said...

himmat singh: thanks u..i will focus with my blogging..;)

Aidi-Safuan said...

gud lak!!!

6 bulan untuk blog aidi-safuan cecah 50 hengget.anda pasti boleh buat dengan lebih baik!

syarifah nadiah alhadi said...

dahlia: insyallah dahlia..niat berblogging nie pun just nak share tentang my life with everyone...kira duit tu bonus la for me when do my blogging...n i enjoy to make an entry..;)

syarifah nadiah alhadi said...

the pink berry: thanks,fren..xpe..pasni mungkin ur turn plak dapat...yang penting kita suppport each others..;)

syarifah nadiah alhadi said...

maylin: thanks dear...;)

hazman aka species1980 said...

Cayalah ... tak sampai sbulan dah ader earning...lepas nie sure akan dpt buffered earning...

Mimy Hamid said...

rajin2 tulis blog..ok ar tu baru blogging dah beringit..me dulu amik masa 5 bulan utk cash out..good luck babeb

syarifah nadiah alhadi said...

aidi-safuan: yeke..insyallah,mana tau 3-4 bulan akan dtg nadya dah bole cash out duit plak kan...doa2kan la yerk..;)

syarifah nadiah alhadi said...

hazman: aminnnn...;)

syarifah nadiah alhadi said...

mimy: thanks kak...;)

PutRi Amani said...

pu3 park here n nang here..i will support ur nuff earning.dn't worry.sis..bye

syarifah nadiah alhadi said...

thanks putri...i will support u too...;)