Followers

Thursday, February 18, 2010

celebrate birthday UMAR with umi n nazihah


salam semua..starting from today....nama bigJr akan ditukarkan kepada panggilan "UMAR" yer..bukan lagi bigJr macam dalam entry2 sebelum nie..lagipun lebih sedap panggilan nama dia sendiri kan...dulu gatal saje nak buat panggilan bigJr bagai..hehehe...cuma nama mr.big still dikekalkan...konon panggilan manja ler...hehehehe


so, semalam aku celebrate birthday umar dengan umi dan adik aku, nazihah...mr.big dah start keje smalam..actually xde la planning pun nak celebrate birthday umar sebab hujung minggu nie kan dah nak buat party untuk dia..tapi sebab adik aku nazihah x dapat join party tu nnt, so dia la ajak kuar nak celebrate birthday anak buah dia nie....;) kitaorg pegi jusco taman equine sebab kebetulan aku nak pulangkan kad pada kak shima..kononnye nak makan kek kat secret recipe tapi x jadi....adik aku beli kek kat jusco then kitaorg duk makan kat kfc...punya la happy si umar bile nampak kek...lagi happy bile aku nyanyikan dia lagu birthday...punya lebar senyum nyer....umar..umar...^-^ apa2 pun, tunggu hujung minggu nie yer sayang....umar mesti lagi suka...;)
nak tahu lagu apa yang buat umar tersenyum girang???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Syed Umar..
Allah selamatkan kamu..."


see..punya la happy...^-^
actually semalam umar dah buka hadiah yang ende2 dia bagi tapi aku xleh la tunjuk skrg...x surprise...nnt aku akan buat entry khas untuk semua hadiah yang dah umar dapat dan bakal dia dapat(ada ke org yang nak bagi...hahahahaha) yer....


love,



4 comments:

RedLife2Love said...

eii.. menyampah sebab aku takde.. huhu.. tak kisah la, aku cilok gmbr umar yg last.. nice!! hehe =P

syarifah nadiah alhadi said...

nak wat cmne..dah ko keje...hehehe

La Diva said...

Eh umar pun born in february eh? eva was born on the 8th! haha. happy belated birthday umar dear.. and congratulations mommy and daddy umar, u guys did a great job! ;)

syarifah nadiah alhadi said...

thanks for the wishes,la diva..a'ah umar born on feb same with eva..big ada bagitau..;)